GB Hoogeveen neemt de leiding

Tijdens de zomervakantie heeft Gemeentebelangen niet stil gezeten. Er is hard gewerkt aan de voorbereiding om punten uit haar verkiezingsprogramma te gaan realiseren. Het belangrijkste punt is het welzijn van de inwoners te verbeteren. Gemeentebelangen heeft de besturen van de verenigingen van plaatselijk belang, de dorpshuizen en wijkcentra uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst op maandag 26 september in de Magneet vanaf 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven hoe projecten op te starten en waar nodig met behulp van subsidies te realiseren.
Het LEADER programma, geïnitieerd door de Provincie Drenthe kan hiertoe bijdragen. Linda Hoeksema, contactpersoon van het LEADER programma is bereid om de genodigden te informeren over de financiële mogelijkheden.
Jacob Melissen, voorzitter van GB Hoogeveen doet daarom een oproep aan alle inwoners die ideeën hebben over hoe eigen dorpen/woonwijken te verbeteren, deze ideeën neer te leggen bij de besturen van de dorpshuizen, woonwijken of verenigingen van plaatselijke belangen. “In het vorige LEADER programma is er nauwelijks hiervan gebruik gemaakt door de inwoners van de gemeente Hoogeveen. Er ligt nota bene geld bij de Provincie Drenthe speciaal hiervoor en het is jammer dat dit nauwelijks ten bate is gekomen van onze inwoners. Dat willen wij graag anders zien en ik doe hierbij dan ook de toezegging dat Gemeentebelangen alle ideeën, die bij ons binnenkomen, zullen stroomlijnen naar de juiste instanties. Daarom zien wij uit naar deze bijeenkomst op 26 september die de aanzet hiertoe zal zijn”.

Scroll naar boven