GB deelt taarten uit

Op zaterdag 15 juni was de jaarmarkt van Nieuwlande. Bijna midden in de zomer…. maar toch ’s morgens zulk vies weer: regenbuien en harde wind. Het was werkelijk bewonderenswaardig hoeveel marktkooplui hun kramen netjes opgesteld hadden, de boel proberen te verankeren tegen de wind en te beschermen tegen de regen.
Hoe fijn was het dat veel Nieuwlanders en mensen uit de regio (en zelfs ver buiten de regio) de gezellige markt zijn bezochten. Overal een praatje maken, wat snuffelen of er nog leuke dingetjes te scoren zijn en hier en daar meedoen met spelletjes.
Gemeentebelangen Hoogeveen e.o. had ook haar stand neergezet. Gelijktijdig een praatje maken met de bezoekers, is het ook altijd gezellig om te raden hoeveel pennen er in de vaas zitten. Velen hebben meegedaan. En altijd prijs, of je het nou goed of niet goed raadt, iedereen kreeg een klein prijsje.
Het exacte aantal is niet geraden maar er was er ééntje die toch heel dichtbij het aantal zat. Denice van Dijken uit Nieuwlande raadde 185 pennen. Het precieze aantal was 181 pennen. De hoofdprijs is net voor het weekend door ons raadslid Jan van der Sleen naar Denice gebracht.

heerlijke -koude- taart met midden in de mooie gele bovenlaag het logo van GB. Met zulke warme zomerdagen zoals we die nu hebben is dat heerlijk snoepen, zo bij de koffie.
Op de jaarmarkt in Noordscheschut op zaterdag 21 juni was het prachtig weer en ook daar kwamen veel mensen even raden op de stand van GB, en een praatje maken. Twee personen hadden het echt heel goed geraden, namelijk 183 pennen; er zaten wederom 181 pennen in de vaas.
Brenda Knol uit Hollandscheveld en Nathan Floor uit Noordscheschut waren de gelukkigen die dit aantal geraden hebben.
Bestuurslid Ina Doorten bracht de taart naar Branda Knol die blij verrast was met de taart. “Mmmm lekker, die taart komt wel op hoor”
Helaas hebben we de derde winnaar nog niet kunnen traceren. Op onze email met het heugelijke nieuws is nog niet gerageerd. Hopelijk gebeurt dat nog zodat ook hij en familie kunnen genieten van deze heerlijke taart.
Omdat GB het contact met alle inwoners van gemeente Hoogeveen zo belangrijk vindt, bieden we alle deelnemers aan het raadspel -uit onze gemeente- ook een gratis lidmaatschap van GB aan voor één jaar. GB waardeert het enorm dat jullie het gedachtegoed van GB steunen en wij hopen dat wij iets voor jullie kunnen doen als er iets speelt. Hebben jullie een vraag, wens o.i.d. wat door de gemeente zou moeten worden opgepakt, mail ons: fractie@gbhoogeveen.nl en wij nemen het in behandeling en komen erop terug.
We hopen jullie gauw weer te ontmoeten !
Hartelijke groet,
Bestuur & fractie
www.gbhoogeveen.

Scroll naar boven